Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği

Sungurlu İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.

07 Haziran 2017 Çarşamba 10:44
Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği

Sungurlu İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi. 

Öğretmenevinde düzenlenen yemekte konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, böylesine anlamlı bir programda Şehit ve Gazi yakınları ile birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek, organizasyondan dolayı Sungurlu Kaymakamlığı'na teşekkür etti.
İlçe Kaymakamı Mitat Gözen ise, vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprağı üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında gazi olanların haklarının asla ödenemeyeceğini belirtti.

Şehitlerin emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmanın en önemli görevleri olduğunu ifade eden Kaymakam Mitat Gözen, "Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyor, programa katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Kaymakam Mitat Gözen ve eşi Emine Gözen, davetlilerin bulunduğu masaları tek tek dolaşarak tüm davetliler ile bir süre sohbet etti.

İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Osman Polat, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, çok sayıda şehit ve gazi ailesi katıldı.

İHA


Son Güncelleme: 07.06.2017 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.