Şehit yakını istedi, Başkan Şahiner yaptı

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Eşme Köyü’nde yaşayan şehit yakını Güngör Uğraç..

27 Mayıs 2015 Çarşamba 18:01
 Şehit yakını istedi, Başkan Şahiner yaptı


Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Eşme Köyü’nde yaşayan şehit yakını Güngör Uğraç, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i arayarak Eşme köyündeki Şehit Jandarma Er Mehmet Kakız’ın mezarının başında bulunan demir direğin ve bayrağının yenilenmesi için yardım istedi. 

Bu talebi geri çevirmeyen Başkan Şahiner çürüyerek yıkılmaya yüz tutmuş bayrak direğinin ve bayrağının değiştirilmesi için talimat verdi.

Başkan Şahiner’in talimatı üzerine 4.5 metre uzunluğunda paslanmaz çelikten yapılan bayrak direği Eşme köyünde bulunan Şehit Jandarma Er Mehmet Kakız’ın mezarına dikildi.

Memnuniyetini dile getiren Şehit ailesi ve Eşme Köyü sakinleri Belediye Başkanı Şahiner’e teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Şahiner de, "Şehit Annelerimizin, babalarımızın istekleri bizler için emirdir. Her konuda yanınızdayız” dedi.




İHA

Son Güncelleme: 27.05.2015 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.