Şehit Yakınları ve Gazilere vefa

Çorum’un Ortaköy Kaymakamı Mehmet Erdem, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ile birlikte ilçedeki şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

24 Ocak 2017 Salı 12:29
Şehit Yakınları ve Gazilere vefa

Çorum’un Ortaköy Kaymakamı Mehmet Erdem,  Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ile birlikte ilçedeki şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.



Karahacip ve Kavakalan köyleri ile Aşdağul beldesi ile ilçe merkezindeki şehit aileleri ve gazilere yapılan ziyarette konuşan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, “Bugün bu ülkenin mevcudiyeti varsa huzur ve güven içerisindeysek bunu sizlerin çocuklarına ve sizlere borçluyuz” dedi.



Şehit aileleri ve gazilerin sadece özel günlerde hatırlanacak kişiler olmadığını özellikle ifade eden Başkan İsbir, “Vatansınız, bayraksınız. İnsan vatanını ve bayrağını hiç ihmal eder mi? Etmez, etmemeli. İşte bugün sizlere Kaymakamımızla birlikte ziyarete geldik. Devlet bugün burada yanınızda. Daha doğrusu 7/24 emrinizdeyiz” şeklinde konuştu.



Şehit yakınları ve gaziler ise “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Elhamdülillah her imkan sağlanıyor. Sizler bizi böyle ziyaret edin yeter” ifadesini kullandı.


 

Son Güncelleme: 24.01.2017 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165