'Şehitlerin hakkı ödenemez'

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından oluşturulan Şehit Aileleri ve Gaziler Komisyonu Üyeleri Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

16 Aralık 2016 Cuma 12:33
'Şehitlerin hakkı ödenemez'

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından oluşturulan Şehit Aileleri ve Gaziler Komisyonu Üyeleri, Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarete komisyon başkanı Güleser Ölçer, komisyon üyeleri Haşim Avcı, Namık Kemal Batman ve Gamze Değirmenci katıldı. Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Komisyon Başkanı Güleser Ölçer şehit ailelerinin devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.


Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyerek "Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" dedi.


Ziyaret sonunda Komisyon Üyelerinden Haşim Avcı, Şehitlerin ruhu için Kuran'ı Kerim okudu ve hep birlikte dua edildi. Ziyaret'ten son derece memnun olduklarını belirten Dernek Başkan Yardımcısı Zeki Dilmen, dernek üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme: 16.12.2016 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.