Sel Sokak’ta kaldırımlar genişliyor

Çorum Belediyesi, şehrin en işlek sokaklarından birisi olan Sel Sokak'taki...

13 Ekim 2015 Salı 17:06
 Sel Sokak’ta kaldırımlar genişliyor


Çorum Belediyesi, şehrin en işlek sokaklarından birisi olan Sel Sokak'taki kaldırımları yeniliyor. Yayaların yoğun kullandığı yolda kaldırımlar genişletilecek.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, kaldırımlarda genişletme işlemi yapıldıktan sonra yol kenarına araç park edemeyeceğini, araç ve yaya trafiğinin rahatlayacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, "Sel Sokak'ta yaya kaldırımlarını genişletiyoruz. Yol kenarlarına dükkan sahiplerinin mal indirip-bindirmesini kolaylaştırmak için cepler yapıyoruz. Bu da araç trafiğinin rahatlaması anlamına geliyor." dedi.


Sel Sokak'ın yayalar ve esnaf için önemli bir güzergâh olduğunu ifade eden Zahir, buraya toplamda 1000 m2 kaldırım yapacaklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 13.10.2015 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.