Şen, Çorumlularla buluştu

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İstanbul'daki Çorumlu sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle bir araya geldi.

21 Ekim 2014 Salı 10:27
 Şen, Çorumlularla buluştu


Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İstanbul'daki Çorumlu sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle bir araya geldi.


Başkan Şen, Çorumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Arnavutköy'de düzenlenen kahvaltı ve eğlence programına katıldı.


Programın ardından Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) tarafından düzenlenen toplantıya katılan Şen, İstanbul'da yaşayan Çorumluları Geleneksel Kargı Panayırına davet etti.


İstanbul'daki derneklerin hemşerileri kaynaştırma noktasında önemli bir vizyonu üstlendiğine dikkati çeken Şen, sivil toplum örgütlerinin memleketleri ile bağları güçlendirme açısından da önemli olduğunu söyledi.


Sivil toplum örgütleriyle istişareyi önemsediğini kaydeden Şen "İstanbul'da yaşayan hemşerilerimiz derneklerimiz vasıtasıyla bir araya geliyor, böylelikle kaynaşma sağlanmış oluyor. Özellikle Kargı ilçemizin birçok köyünün burada dermeği bulunuyor. Derneklerimiz burada yaşayan hemşerilerimiz arasında kaynaşmayı sağlamakla birlikte köyleri ile olan bağlantılarını da güçlü tutuyor. Bu Kargımız için gerçekten güzel bir şey. Kargı Belediyesi olarak mümkün olduğunca köylerimizin sorunlarıyla da ilgilenmeye çalışıyoruz. Tabi derneklerimizle istişareyi önemsiyorum ve Kargı için atılacak her adımın arkasındayım. Ancak derneklerimiz arasındaki bağların da güçlenmesinden ve tek yumruk olabilmekten yanayım. İşte bu noktada bir Çorum Dernekler Federasyonumuz kuruldu. İnşallah bu yapılanmanın Konfederasyon düzeyine de ulaşmasını temenni ediyorum" dedi.

ÇORDEF Başkanı Süleyman Gökçe, derneklere gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Şen'e teşekkür ederek hedeflerinin Çorum ve ilçeleri için daha güzel çalışmalar yapmak olduğunu ifade etti.




Son Güncelleme: 21.10.2014 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.