Sendikacıların hedefi Erdoğan!

Türk Büro-Sen Çorum Şubesi sendika üyelerine yönelik dayanışma yemeği düzenledi.

24 Mayıs 2015 Pazar 16:21
 Sendikacıların hedefi Erdoğan!


Türk Büro-Sen Çorum Şubesi sendika üyelerine yönelik dayanışma yemeği düzenledi.


Bosna Parkı’nda gerçekleştirilen dayanışma yemeğine Türk-Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, MHP Milletvekili Adayı Sami Çam, TÜRKAV  Genel Başkan Yardımcısı Hulisi Açıkbaş, Türk-Büro Sen Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Mehmet Soylu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk-Eğitim Sen Şube Başkanı Selim Aydın ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.


Etkinlikte MHP Milletvekili Adayı Sami Çam, Türk-Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ve Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Gök, birer konuşma yaptılar.


‘Sami Çam iftiharımız’


Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk-Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Gök, 12 yıllık zulüm iktidarının sonuna az kaldığını belirterek, eski Türk-Büro Sen Şube Başkanı Sami Çam’ın sendikalarının iftiharı olduğunu söyledi.


‘Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik’


MHP Milletvekili Adayı Sami Çam ise, yaptığı konuşmada,’’ İşimiz çok zor. Karşımızda siyasal alanda devasa güç var. Her noktada zulüm yapan, kendilerinden olmayana tahammül edemeyen bir zihniyet var. Bunlardan kurtulmanın tek yolu var, o da 7 Haziran seçimleri. Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Çocuklarımız işsiz, mağdur. Geleceğe kaygıyla bakıyorlar. Bölünmez bütünlüğümüz konusunda endişelerimiz var. Başkanlık sisteminde ne var? Neyi getireceksiniz. Yeni anayasadan, yeni Türkiye’den kastınız ne? Darbe dediler darbeden nemalandılar. Darbenin astıkları bizim ağabeylerimizdir. Bunlar darbenin mağdurları olamaz, olsa olsa darbenin beslemeleri olur’’ dedi.


Cumhurbaşkanı’nı eleştirdi


Türk-Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş da, Cumhurbaşkanı’nı terör örgütü ile müzakere yapmak, hak ve hukuk tanımamakla suçladı. Yokuş, “Ne yazık ki milletimiz % 52 ile yetki verdi. Cumhurbaşkanı her gün bir ilimizde konuşma yapıyor. Muhalefeti eleştiriyor, sanki hala Genel Başkanmış gibi. Anayasa ‘Cumhurbaşkanı tarafsızdır’ diyor. Bu zat-ı muhterem anayasa da dinlemiyor’’ şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 24.05.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.