Sertifikalı emlakçı oldular

Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı Emlak Danışmanlığı kursu sona erdi.

29 Nisan 2017 Cumartesi 10:08
Sertifikalı emlakçı oldular

Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı Emlak Danışmanlığı kursu sona erdi.

Çorum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Saat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan “Emlak Danışmanlığı” kursu sona erdi.

Bir çok alanda olduğu gibi gelen yoğun talep üzerine Emlakçılık konusunda da kurs düzenleyen Çorum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kursuna 90 kişi müracaat etti. 3 ayrı grup halinde düzenlenen kurslarda kursiyerlere her dönemde 200 saat ders verildi. Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Erhan Maldan ve Ünal Yüce tarafından verilen kurslar, 27 Nisan tarihinde sona erdi. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere “Emlak Danışmanlığı” sertifikaları düzenlenen bir organizasyonla verildi.


Kursiyerler tarafından İkinci Bahar Lokantası’nda düzenlenen sertifika törenine Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Saat Okulu Müdürü Fuat Bal, Müdür Yardımcısı Erhan Baldan, Kurs Öğreticisi Ünal Yüce ile kursiyerlerden bir bölümü katıldı.


Günlerce süren kursu başarıyla tamamlayarak sertifikalı emlakçı olma hakkını elde edenlere belgeleri verilirken, ardından yenilen yemek oldukça samimi bir havada geçti.


Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fuat Bal ve Müdür Yardımcısı Erhan Baldan, kursiyerleri başarıyla kursu tamamlamalarından dolayı tebriklerini iletirken, kursiyerlerde kendilerine gösterdikleri ilgi alakadan dolayı teşekkürlerini sundular.


 

Son Güncelleme: 29.04.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.