Sessiz kalamayız

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Mescid-i Aksa'ya yönelik yapılan kuşatmaya ilişkin açıklama yaptı.

27 Temmuz 2017 Perşembe 11:07
Sessiz kalamayız

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Mescid-i Aksa'ya yönelik yapılan kuşatmaya ilişkin açıklama yaptı.


Saatcı, "Memur-Sen olarak, Pazar günü Yenikapı’da yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingine katılacağız. Müslümanların onuruna kast edenlere karşı sessiz kalamayız. Pazar günü, Kudüs’ün yanında olduğumuzu göstermek için meydanda olacağız” dedi. Saatcı’nın konuya ilişkin açıklaması şöyle:


“Siyonist İsrail rejiminin Mescid-i Aksa’ya yönelik kuşatmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüyor. Pazar günü İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan Büyük Kudüs Mitingine milyonların katılacağını belirten Saatcı," Yenikapı’da yapılacak olan miting İsrail’e bir mesaj olacaktır. Müslümanların onuruna kast edenlere karşı sessiz kalamayız. Pazar günü Kudüs’ün yanında olduğumuzu göstermek için Memur-Sen olarak meydanda olacağız. Müslümanların sesine ses, yumruğuna güç olacağız. Yenikapı’da tıpkı 15 Temmuz mitingi gibi mahşeri bir kalabalık olmalı ki İsrail’e sert bir mesajı milletçe göndermiş olalım.


Büyük Kudüs Mitingi, 30 Temmuz Pazar günü saat 17:00’de Yenikapı’daki miting alanında yapılacak. Mitinge çok sayıda dernek, sivil toplum kuruluşu ve taraftar grupları destek veriyor.”


Son Güncelleme: 27.07.2017 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.