Sevgililer Günü'nde evlendiler

Sungurlu’da Kübra Karaytu ve Savaş Akkaş çifti Sevgililer Gününde bir ömür birlikteliğe imza attı.

14 Şubat 2017 Salı 20:25
Sevgililer Günü'nde evlendiler

Sungurlu’da Kübra Karaytu ve Savaş Akkaş çifti Sevgililer Gününde  bir ömür birlikteliğe imza attı. 

3 yıldır Hakkari’de Jandarma Uzman Çavuş olarak görev yapan Savaş Akkaş, edebiyat öğretmeni Kübra Karaytu ile uzun seren birlikteliklerini bugün nikahla taçlandırdılar.


Savaş Akkaş, yaptığı açıklamada, 7 yıl önce tanıştığı Kübra Karaytu ile 14 Şubat Sevgililer Gününde nikah yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Unutulmaz bir gün olan Sevgililer Gününde nikah kıyarak bu anı daha da özel kılmak istediklerini anlatan Savaş Akkaş, " Askeri birliğimden iznimi bu güne denk getirerek memleketime geldim. Nikah gününü özel bir gün olarak seçmek istedik. Kübra ile uzun süredir birbirimizi tanıyorduk. Böyle bir günde birlikteliğimizi taçlandıralım dedik" dedi.


Gelin Kübra Karaytu da, “Böyle özel bir günün güzel bir günde olmasını istedik. O sebepten dolayı 14 Şubat tarihinde nikah kıymak istedik. Çok mutluyuz.” diye konuştu.


Genç çiftin düğününün Haziran ayında yapılacağı öğrenildi. 
Belediye Nikah Salonunda gerçekleşen törende yeni evli çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kıyarken şahitliğini ise Onur Aksu ve Nagihan Külük yaptı.

Evlilik cüzdanını Kübra-Savaş çiftine takdim eden Başkan Şahiner, “14 Şubat Sevgililere özel bir günde siz değerli kardeşlerimin nikahını kıymak benim için güzel bir duygu. Evlilik, fedakârlık gerektiren bir kurumdur. Bu evliliği karşılıklı; sevgiyle, saygıyla, anlayışla götürün. Tüm ömrünüz bugün ki gibi sevgiyle geçsin.” diyerek genç çifte tavsiyelerde bulundu.


Son Güncelleme: 14.02.2017 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.