Sıcak asfalta hazırlık

İskilip'te devam eden Şehir İçi İçme Suyu Altyapı çalışmaları ana yollarda yoğunlaştırıldı.

31 Temmuz 2015 Cuma 11:41
 Sıcak asfalta hazırlık


İskilip'te devam eden Şehir İçi İçme Suyu Altyapı çalışmaları ana yollarda yoğunlaştırıldı. Yüklenici firmanın çalışmalarına İskilip Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Su arıza birimi de personel araç ve ekipmanlarla destek veriyor.


İskilip Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ana yollarda yoğunlaştırılan çalışmalar, öncelikli olarak Çorum Caddesi, Hastane yolu, 25 Mart caddesi, Akçay kenarı, Zübeyde hanım caddesinde hummalı bir şekilde devam ediyor.


160'lık ve 225'lik sağlıklı polietilenli borular döşenerek kısa sürede bitirilecek olan altyapı çalışması sonrasında söz konusu ana yollara kış mevsiminden önce sıcak asfalt dökülmesi hedefleniyor. Çalışmanın planlandığı gibi hızla bitirilmesi ve sıcak asfalt dökülmesi için Belediye Başkanı Recep Çatma yoğun bir görüşme trafiği yürütüyor.



Son Güncelleme: 31.07.2015 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.