Sıklık, en büyük parklar arasında

İl Genel Meclisi toplantısına davet edilen Orman ve Su İşleri Müdürü Mahmut Temel, Sıklık Tabiat parkı...

18 Kasım 2014 Salı 17:48
 Sıklık, en büyük parklar arasında


İl Genel Meclisi toplantısına davet edilen Orman ve Su İşleri Müdürü Mahmut Temel, Sıklık Tabiat parkı hakkında bilgi verdiği konuşmasında, Sıklık Tabiat Parkı'nın Türkiye'nin en büyük tabiat parkları arasında yer aldığını ifade etti.


İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclisi olarak, Çorum'un daha çok yeşillendirilmesi ve Özel İdare'nin sağlayacağı katkılar konusunda fikir alışverişi yaptıklarını, bu anlamda Sıklık Tabiat Parkı'nın doğal hayatı yansıtması bakımında güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi.


Kürsüye davet edilen Mahmut Temel, kurumunun görev ve sorumlulukları hakkında verdiği genel bilginin ardından, Sıklık Tabiat Parkı'nın planları üzerinden meclisi bilgilendirdi.


Son yapılan genişletme çalışmaları ile toplam 318 hektarlık alana ulaşan parkın, yabani hayvanlar ve doğal bitki saunası bakımından halkın büyük ilgisini çektiğini, henüz resmi açılış yapılmamasına rağmen, karşılaşılan ilginin parkın büyütülme çalışmalarına da yol açtığını dile getirdi.


Özel İdare ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmaların, kendi kurumu tarafından yapılıyor olmasına rağmen, perde arkasında Özel İdare'nin çok büyük katkı ve desteğinin bulunduğunu da hatırlatan Temel, İl Genel Meclisi ve Özel İdare'ye teşekkür etti.




Son Güncelleme: 18.11.2014 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165