Şikâyet üzerine Belediye teftişte

Çorum Belediyesi'nin bazı imar uygulamalarına dair yapılan şikâyet üzerine teftişten geçtiği öğrenildi

04 Eylül 2018 Salı 11:46
Şikâyet üzerine Belediye teftişte

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Belediyesi’ne bir süre önce müfettiş geldi.

Edindiğimiz bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı’nca görevlendirilen müfettişlerin geçmişte yapılan bazı imar planı uygulamalarına dair şikâyet üzerine Çorum Belediyesi’ni teftiş ettikleri belirtildi.

Bakanlık müfettişlerinin şikâyete konu edilen imar planı ve plan değişiklikleri ile ilgili inceleme yapılması için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden ikisi harita mühendisi, birisi şehir plancısı olmak üzere üç kişilik teknik komisyon oluşturdukları öğrenildi.

Son Güncelleme: 04.09.2018 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever hainsavar paralelekoyar 2018-09-04 13:40:57

plan 1 kere yapılır ve birdaha değiştirilmez. kişye göre o kadar çok plan değişikliği varki inanılmaz.vatandaş da bu konuda bilgisiz olunca istedikleri gibi yapıyorlar. itiraz edilincede birşekilde susturuluyorlar.

Avatar
hayırlısı 2018-09-04 13:39:16

plan değişiklerinin çoğu usulsüz.

Avatar
çorumlu 2018-09-05 08:28:00

buharaevlerde karaoğlanın yanındaki boş arsa imar planındaki zorunluluktan 5 yıl sağlık alanı işaretli bekletilmiş, tüm girişimlere rağmen eski başkan orayı benzinlik yapacağını söyleyerek sağlığa vermemiştir. geçen sene de yapılan tüm itirazlara rağmen bu arsa benzinlik alanı işaretlenmiş ve kamu zarara uğratılmıştır. inşAllah bunun da hesabı sorulur