Sinemada film keyfi

Çocukların ve gençlerin sosyal ve kültürel...

26 Ekim 2015 Pazartesi 09:41
 Sinemada film keyfi


Çocukların ve gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, ÇOGEP kapsamında yürütülen ‘Bilinçli Gençlik Huzurlu Gelecek’ projesi ‘Sinemada Buluşalım’ faaliyeti gerçekleştirildi.


İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadele kapsamında, çocukları bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, internet ortamının zararlı alışkanlıklarından korunmaları ve güvenli yaşama olumsuz yönde etki eden faktörlerin azaltılması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.


Bu amaç doğrultusunda, ‘Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Katılım ve Destek Programı’ ÇOGEP kapsamında hazırlanmış olan ‘Bilinçli Gençlik Huzurlu Gelecek’ faaliyeti çerçevesinde, 11-14 yaş grubunda bulunan 500 çocuk sinemada film keyfi yaşadı. Program süresince çocuklar TDP personelince bilgilendirilerek soruları cevaplandırıldı. Çocuklara hediyeler ve ikramlar ile birlikte bilgilendirici broşürler verildi.


Çocuklara, gençlere ve ailelerine yönelik Toplum Destekli Polislik faaliyetlerinin 2015 yılı Ekim ve Kasım ayları içerisinde tüm ilçelerden belirlenecek öğrencilerin il merkezinde gezdirilmesi ve Çanakkale-Nevşehir illerine götürülmesi programları ile devam edeceği belirtildi.







Son Güncelleme: 26.10.2015 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165