Sıra Gecesinde “Mehmetçik” İçin Duygulandıran Mesaj

Osmancık Belediyesi tarafından Sıra Gecesi düzenlendi.

09 Şubat 2016 Salı 15:14
Sıra Gecesinde “Mehmetçik” İçin Duygulandıran Mesaj

Osmancık Belediyesi tarafından Sıra Gecesi düzenlendi. 

Gecede sahne alan Urfalı Türk Halk Müziği Sanatçısı Kazım Kiriş’in, birlik ve beraberlik mesajları programa damgasını vurdu.

Bu ülkenin birlik, beraberliği ve huzurunun bozulmaması için temenni de bulunan Kiriş, “Ha Urfalıyız, ha Osmancıklıyız. Ha Çorumluyuz, ha Edirneliyiz. Ha Trabzonluyuz, ha Antalyalıyız. Ha Elazığlıyız, ha İzmirliyiz; ama biz hepimiz Türkiyeliyiz. Allah’ım ay yıldızlı bayrağı başımızdan eksik etmesin. Allah’ım bu ülkeyi yönetenlere zarar vermesin. Bizleri birbirimize düşürenleri Allah kahretsin. Hiç merak etmeyin, ne bir santim toprağımız gider ne bu ülkenin bayrağı düşer. Bakmayın hepimiz böyle şalvar giyiyoruz, hepimiz birbirimizden büyük Mehmetçiğiz. Bu ülkenin uğruna, bayrak uğruna canını feda eden Mehmetçiklerimize, polislerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun” dedi.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, belediyeciliğin kültür faaliyetlerinin de önemli olduğunu vurgulayarak “Belediyecilik sadece kaldırım, yol, kanalizasyon hizmetlerinden ibaret değil. Bir de belediyeciliğin kültür faaliyetleri var. Hemşehrilerimiz ile bir araya gelelim istedik. Böyle kültürel ortamlarda bulunmak, türkü dinlemek, bunlar da bizim tabi ihtiyaçlarımız. Kazım Kiriş ve ekibi bu akşam bizleri buluşturdu, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Farklı yörelere ait türkülerle devam eden Sıra Gecesinde, vatandaşlara çiğ köfte ikramı yapıldı.

İHA


Son Güncelleme: 09.02.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.