Siyonist İsrail’e gücümüzü göstereceğiz!

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Mescid-i Aksa’da yaşanan Siyonist zulmün kabul edilebilir olmadığını söyledi.

27 Temmuz 2017 Perşembe 11:29
 Siyonist İsrail’e gücümüzü göstereceğiz!


Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Mescid-i Aksa’da yaşanan Siyonist zulmün kabul edilebilir olmadığını söyledi.


Zulme karşı birlik olmak için 30 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de İstanbul Yenikapı’da ‘Büyük Kudüs Mitingi düzenlendiğini dile getiren Cıdık, “Çorum’dan 29 Temmuz cumartesi günü İstanbul mitingi için otobüsler kaldıracaktır mitinge katılmak isteyen bütün hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.


Cıdık, konuya ilişkin açıklamasında şunları ifade etti:


“Bu miting ile bütün dünyaya ve İsrail’e, ‘Biz Kudüs’e bütün bir halk olarak sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz. Tüm İslam âlemi olarak ayağa kalkalım’ demek için yapıyoruz. Bu yüzden görüşü ne olursa olsun zulme karşı duran. ‘Kudüs bizimdir’ diyen tüm kesimleri, vatandaşlarımızı Yenikapı’ya bekliyoruz. Yenikapı’ya gelin. Gelin ki gücümüzü dünya görsün.


ZULME KARŞI SÖZ BİTTİ! BİR ARAYA GELME VAKTİ GELDİ!


İsrail’e karşı her saat başı kınama mesajı yayınlamanın bu yangını söndürmeye faydası yok aksine her kınama sonrası İsrail  zulmünü arttırıyor. “Aksa’da yaşananlar bardağı taşıran son damla oldu. Artık kınamanın, söz söylemenin zamanı bitti. Tüm İslam ülkeleri bu Siyonist zulme karşı bir araya gelmeli.”


İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI GÖREVİNİ NE ZAMAN YERİNE GETİRECEK?


İslam âlemini her türlü saldırı ve hesaplara karşı korumak ile birlik ve beraberliğini sağlamak için kurulmuş olan İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Aksa’da yaşanan zulme yönelik cılız tepkiler vermesi kabul edilebilir değildir,  “Neredeyse 50 yıldır kurulmuş olan İİT’nin hiçbir konuda gereken titizliği göstermesine şahit olamadık. Eğer bu durumda bile üzerine düşen görevi yerine getirmez ise ne zaman yapacak? Şimdi harekete geçmez ise ne zaman geçecek?”


YENİKAPI’YA BEKLİYORUZ


İslam ülkelerinin yöneticilerinin şahsiyetli politika izlemeleri ve bir araya gelmelerini sağlamak için 30 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de İstanbul Yenikapı’da ‘Büyük Kudüs Mitingi’nidüzenliyoruz, “Mitingi Saadet Partisi olarak düzenliyoruz. Ancak hiçbir parti bayrağı, sembolü olmayacak. Çünkü Kudüs hepimizin ortak davasıdır. Biz bunu bir vazife olarak görüyoruz. Bu miting ile bütün dünyaya ve İsrail’e, ‘Biz Kudüs’e bütün bir halk olarak sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz. Tüm İslam âlemi olarak ayağa kalkalım’ demek için yapıyoruz. Bu yüzden görüşü ne olursa olsun zulme karşı duran. ‘Kudüs bizimdir’ diyen tüm kesimleri, vatandaşlarımızı Yenikapı’ya bekliyoruz. Yenikapı’ya gelin. Gelin ki gücümüzü dünya görsün.

Çorum’dan 29 Temmuz cumartesi günü İstanbul mitingi için otobüsler kaldıracaktır mitinge katılmak isteyen bütün hemşerilerimizi davet ediyoruz.”


 

Son Güncelleme: 27.07.2017 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.