SMMMO'da Başkan kim olacak?

Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleştirildi.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 09:54
SMMMO'da Başkan kim olacak?

Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleştirildi.


www.corumhakimiyet.net'te yer alan Erol Taşkan imzalı habere göre, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Lemzi Çöplü, Murat Metin, Ali Can Doğan ve Türkay Yücel'in aday olduğu seçimde tüm adaylar yönetim kurulu üyesi olmaya hak kazandı.


393 üyeden 318’inin sandığa gittiği seçimde Ali Can Doğan ve listesindeki isimlerden Nazik Bulut 89 oy, Lemzi Çöplü 83 oy, Türkay Yücel 76 oy, Murat Metin ise 61 oy alarak yönetime girdi. Yapılan tasnif sonucunda 9 oy ise geçersiz sayıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulun divan başkanlığını Ferman Aldemir üstlenirken, divan heyeti Nazım Dudak, Hamza Ekinci ve Ömer Yılmaz'dan oluştu.


SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, yeniden aday olmadığı genel kurulun açış konuşmasında, görevde olduğu iki dönem süresince yaptığı çalışmalar ve kazanımlardan bahsederek adaylara ve seçilecek olan yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti.


SMMMO’YA KARMA YÖNETİM


Cumartesi günü başlayan genel kurulda gündem maddelerinin görüşülüp ibrası ve adayların tanıtım konuşmalarından sonra ikinci gün seçime geçildi.


Dört listenin yarıştığı seçimlerde Yönetim Kurulu Üyeliklerine Ali Can Doğan, Nazik Bulut, Lemzi Çöplü, Türkay Yücel ve Murat Metin seçildi. Denetleme Kurulu’na Murat Ağca, Ayhan Şahin ve Elvan Şener seçilirken Disiplin Kurulu ise Bülent Girgin, Nihat Turgut, Didem Şimşek Üzbey, İsmail Yurdakul ve Mustafa Duman’dan oluştu.


Seçilen isimlerin mazbatalarını aldıktan sonra bir araya geleceği ve yönetim kurulundaki görev dağılımının netleşeceği bildirildi.

 

Son Güncelleme: 30.05.2016 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165