Şoförler Odası’ndan açıklama

Çorum’da hafta sonundan itibaren yer yer etkili olan sağanak yağış, Çorum Şeker Fabrikası’na çalışan...

28 Ekim 2014 Salı 12:39
 Şoförler Odası’ndan açıklama


Çorum’da hafta sonundan itibaren yer yer etkili olan sağanak yağış, Çorum Şeker Fabrikası’na çalışan nakliyecileri zor durumda bıraktı. Yodunluk nedeniyle sıraya giren  kamyoncular alanın çamur olması nedeniyle güçlük çekti. Tonlarca ağırlıktaki pancar yüklü bazı kamyonların zaman zaman traktörlerle çekildiği belirtildi.


Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, yaptığı açıklamada, daha öncede aynı sorunlara ilişkin çözüm aradıklarını belirterek, çamur  olan alanda biran önce kumlama çalışması yapılmasını istedi.


Bölgeye giderek esnafların yaşadığı sıkıntıları yerinde gördüklerini belirten Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin,  yüzlerce insanın günlerce sıra beklediği bir ortamda tuvalet ihtiyaçlarını giderecek bir alan olmamasını eleştirdi.





Son Güncelleme: 28.10.2014 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2014-10-28 15:32:08

olmuksan kagıt fabrikasıda farklı durumda degil