Sokak köpekleri toplandı

Sungurlu İlçesindeki başıboş hayvanlar, vatandaşların şikayeti üzerine belediye ekipleri tarafından toplatılarak...

17 Kasım 2014 Pazartesi 15:25
 Sokak köpekleri toplandı


Sungurlu İlçesindeki başıboş hayvanlar, vatandaşların şikayeti üzerine belediye ekipleri tarafından toplatılarak Ankara'da hayvan barınağına teslim edildi. 

Bu konuda vatandaşlardan çok sayıda şikayet aldıklarını belirten Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, özellikle okula giden ilkokul öğrencileri sokak hayvanları nedeniyle korktuklarını, okula gidip gelmekte sıkıntı yaşadıklarını belirtti. 

Başkan Şahiner, "Bu gelişmeler üzerine yasal çerçeve içerisinde belediye görevlileri nezaretinde sahipsiz köpekler toplanarak Ankara'daki hayvan barınağına götürüldü" dedi.

Sungurlu, cadde ve sokaklarındaki başıboş sahipsiz köpeklerden arındırmasıyla hem ilçenin cadde ve sokakları günün her saatinde güvenli olacak, hem de başıboş sahipsiz sokak köpekleri koruma altına alınıp bakımları yapılacak diyen Başkan Şahiner, yapılan uygulamanın devam edeceğini bildirdi.





İHA

Son Güncelleme: 17.11.2014 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165