Sosyal Bilimler Lisesi'nin asfaltı Belediye'den

Hayırsever Özejder ailesi tarafından yaptırılan ve bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayacak...

01 Eylül 2014 Pazartesi 16:51
 Sosyal Bilimler Lisesi'nin asfaltı Belediye'den


Hayırsever Özejder ailesi tarafından yaptırılan ve bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayacak olan Özejder Sosyal Bilimler Lisesi'nin bahçesi Çorum Belediyesi tarafından asfaltlanıyor.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamada yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili okullar şu bilgiler verildi; “Türkiye'nin siyasetçilerini ve hukukçularını yetiştirecek olan Sosyal Bilimler Lisesi'nde, Belediye Fen İşleri ekipleri gece gündüz çalışıyor. Okulun 6000 metrekarelik bahçesini asfaltlayan ekipler, tam 1200 ton asfalt serimi yaptı.


Zahir; ‘Eğitime katkımız devam edecek’


Ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, bir çok okulun eksiklerinin Çorum Belediyesi tarafından giderildiğine dikkat çekti. Sosyal bir belediye olmanın insana yatırım yapmayı gerektirdiğini anlatan Zahir, "Sosyal Bilimler Lisesi gibi önemli bir okula belediyenin de desteğini esirgemedik." diye konuştu.  


Belediyeden okullara dev yatırım


Özejder Sosyal Bilimler Lisesi'nin bahçesine asfalt serimi yapan Çorum Belediyesi, yakın bir zamanda Mimar Sinan Anaokulu'nun bahçesinde de benzer bir çalışma yapmıştı. Her iki okulun bahçesini tamamlayan belediye ekipleri, Buhara Kız İmam Hatip Lisesi ile Başöğretmen Atatürk İlkokulu'nun bahçelerini de kısa bir süre de asfaltlayarak yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirmeyi planlıyor. Çorum Belediyesi 2013 yılında da Bahçelievler, Albayrak, Salim Akdoğan, Bekir Aksoy İlkokulları ile 23 Nisan Ortaokulu ve Anadolu Lisesinin bahçelerine asfalt serimi yaptı. Gençlerin daha rahat ortamlarda eğitime devam etmesine yardımcı olan belediye bu okulların bahçesi için 2013 yılında 2500 ton asfaltlama yapmıştı.


Belediye, eğitim projelerine de destek veriyor


Eğitime ve gençlere büyük önem veren Çorum Belediyesi, Eğitim ile ilgili projelerin de hayata geçirilmesinde öncü bir görev üstleniyor. Öğrencilere yaz tatili için kitaplar hediye eden belediye, geçtiğimiz yıllarda da ilkokullara yaptığı trafik eğitim parkları ile dikkat çekmişti. Gençlerin trafik kurallarını küçük yaşlardan itibaren öğrenmesini hedefleyen Çorum Belediyesi, Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında da unutulmaya yüz tutmuş, geleneksel oyunlarımızı okulların bahçesine çizerek, gençlerin bu oyunları öğrenmesine olarak sağlamıştı."




Son Güncelleme: 01.09.2014 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165