Spora 180 milyon yatırım

Spor İşleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri ile ilgili bilgi vermek amacı ile düzenlenen toplantıda tesis yatırımları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da spor aktiviteleri ve yatırımlarının toplam maliyetinin 180 milyon lira olduğunu açıkladı.

05 Nisan 2017 Çarşamba 14:00
 Spora 180 milyon yatırım


MUSTAFA DEMİRER


Spor İşleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri ile ilgili bilgi vermek amacı ile düzenlenen toplantıda tesis yatırımları hakkında bilgi veren  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da spor aktiviteleri ve yatırımlarının toplam maliyetinin 180 milyon lira olduğunu açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Buharaevler Kültür Merkezi’ni çok beğendiğini belirter Külcü, söz konusu tesise Bakan Kılıç’ın ‘muhteşem’ yorumunda bulunduğunu aktardı.



Çevre Yolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nde hizmete girecek olan Abdullah Olçok Spor Salonu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Çorum’a yapacağı ziyarette toplu açılışlara dahil edildiğini belirten Külcü, “11 adet spor salonumuz var. 2 adet salonumuzu projelendiriyoruz. 3 bin 500 kişi kapasiteli yeni spor salonumuzu yaptığımız zaman 14 adet salon inşa etmiş olacağız.” Dedi.


Aguapark’ın itfaiye hizmet binası karşısında 50 dönüm alana kurulacağını aktaran Külcü, büyük ve küçükler için 4 ayrı havuz bulunacağını ifade etti.



Tesislerin daha fazla kullanılması çağrısı yapan Külcü, “Bugün itibarıyle spor aktivitileri ve yatırımlarına toplam 180 milyon lira değerinde yatırım yaptık. Hayal bile edilemeyecek değerde spor yatırımı oldu. Çorum ölçeğindeki illerde belediyelerin böyle bir miktarda yatırımı yok. 2019 yılı sonu itibarıyle spor yatırımları maliyeti 200 milyon lirayı bulacak. Yaptığımız işler önemli bir vizyon ve büyük düşünme hedefinin sonuçlarıdır. Şartları yerine getirip spor yatırımlarını gerçekleştirdik. “ dedi.


Son Güncelleme: 05.04.2017 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.