Spora 58 milyonluk yeni yatırım

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum teşkilatlarının parti genel merkezinin performans sıralamasında Türkiye 4’cüsü olduğunu açıkladı.

02 Mart 2017 Perşembe 18:38
Spora 58 milyonluk yeni yatırım


AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum teşkilatlarının parti genel merkezinin performans sıralamasında Türkiye 4’cüsü olduğunu açıkladı.


AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ düzenlediği basın toplantısında referandum çalışmaları ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Çorum programını değerlendirdi. Referandum sürecinin belli olmasından sonra hemen Seçim Koordinasyon Merkezini oluşturduklarını ve çalışmaların startını verdiklerini belirten Karadağ, Ankara’da yapılan referandum tanıtım programına da 2 bin kişilik bir katılım sağladıklarını ve bu tanıtıma Çorum’un damga vurduğunu söyledi.


AK Parti İl Başkanlığı görevine geldiği günden beri teşkilatların performanslarının sürekli yükseldiğini kaydeden Karadağ, “Şubat ayında AK Parti İl Teşkilatları arasında performans da Türkiye’de dördüncü bölgede ise birinci olduk. Emeği geçen tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edip sürekli ilk 10 arasında kalmayı planlıyoruz” dedi. Dün Çorum’a gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın ziyaretinin oldukça verimli geçtiğini dile getiren Karadağ, “Sayın Bakanımız ile yaptığımız toplantılarda taleplerimizi ilettik ve olumlu cevaplar aldık. Bakanımızın söz verdiği yatırımların toplam maliyeti 58 milyon lirayı buluyor. Bundan sonra gelecek olan her Bakanımıza da şehrimizin taleplerini ileteceğiz. Şuan Çorum’un sorunları ve talepleri ile ilgili bir rapor hazırlanıyor ve yakında tamamlanacak” ifadelerini kullandı.


BAKANIMIZ KABUL ETTİ


İl Özel İdaresi’nin Ankara’da bulunan ve Kredi Yurtlar Kurumu tarafından işletilen öğrenci yurdunu Gençlik ve Spor Bakanlığına vermeyi istediklerini ancak bakanlığın buna sıcak bakmadığını kaydeden Karadağ, “Konuyu bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a ilettik. Binayı ücreti karşılığında devretme noktasında ısrarcı olduk. Bakanımız kabul etti. Buranın devrinden İl Özel İdaresine 5 milyon TL gelecek. Bu para da yatırımlarda kullanılacak” dedi.


PROGRAMLARINDA ÇORUM GÖRÜLÜYOR


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum programı ile ilgili sorularına da cevap veren Karadağ, “Bu konu da yetkililerden bize kesin bir şey gelmedi. 12 Nisan’da hem Sayın Cumhurbaşkanımızın hem de Başbakanımızın programlarında Çorum görülüyor. Ama kimin geleceği daha belli değil. Sayın Cumhurbaşkanımız en son 2011 yılında Çorum’a gelmişti. Şimdi de gelmesini çok arzu ediyoruz. Bize kesin bilgi geldiği zaman paylaşacağız” diye konuştu. KOSGEB kredilerini hak edenlerin alması noktasında duyarlı olduklarını dile getiren Karadağ, “Onların belirli ilkeleri var ve ona göre değerlendirme yapıyorlar. Biz siyasi bir müdahale yapmadık yapmayız da” sözleriyle konuşmasını tamamladı.


İHA

 

Son Güncelleme: 03.03.2017 09:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum Milliyetçisi 2017-03-03 00:18:04

Bu yatırımları Allah aşkına takip edin, 2000 kapasiteli yurda çok ihtiyacı olacak özellikle ilerde Çorum'un...

banner165