Stratejik gelişim için protokol

Çorum İli Stratejik Gelişim Planı Protokolü Vali Necmeddin Kılıç Başkanlığında Valilik Makamı’nda imzalandı.

24 Şubat 2017 Cuma 20:20
Stratejik gelişim için protokol

Çorum İli Stratejik Gelişim Planı Protokolü Vali Necmeddin Kılıç Başkanlığında Valilik Makamı’nda imzalandı.


Protokolü imzalamak üzere Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve OKA Çorum İl Koordinatörü Özden Özgür Yalçın bir araya geldi.


Protokol İmza Töreninde bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç;  “Her birimiz günlük plan yapıp o gün hangi işi yapacağımızı planlarız. O plana göre işlerimizi yürütürüz. Kurumların ve Devletimizin de planları vardır. Bölgesel planlar, kurumların planı olduğu gibi Kalkınma Bakanlığı illerin de planının hazırlanmasını istemiştir.


Biz de bu bağlamda OKA ile başlattığımız Çorum Stratejik Gelişim Planı’nı hazırlayarak bu gün bu protokolü imzalayıp görev paylaşımı yapıyoruz. Kim bu planın neresinde olacak, hangi birim hangi işi yapacak bunu kararlaştırıyoruz. Üniversitemiz bu işin en önemli aktörü olacaktır. Bu plan çerçevesinde akademisyenlerimiz yüzlerce toplantı yapıp kararlar alacak yine Belediyemiz, Mahalli İdarelerimiz, Ticaret ve Sanayi Odalarımız, Esnaf Odalarımız, İl Özel İdaremiz birlikte çalışacak. 2018 yılı gelmeden beş yıllık çalışma programımızı hazırlayıp hedefe ulaşabilmek için, devletimizin koyduğu 2023 hedefine ulaşmak için ilimizde hep birlikte çalışacağız. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Son Güncelleme: 24.02.2017 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.