Suat Atmaca asaleten müdür

Bir süredir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürüten Suat Atmaca artık asaleten müdür

12 Ocak 2018 Cuma 08:10
Suat Atmaca asaleten müdür

Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Suat Atmaca’nın ataması asaleten gerçekleşti.

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu, Aile ve Sosyal Politikalar, Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Milli Eğitim Bakanlıklarına ilişkin atama kakarları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne de  Suat Atmaca atandı. Böylece bir süredir zaten bu görevi yürüten Atmaca’nın asaleten atanması gerçekleşmiş oldu.
Atmaca, 1992-2013 yılları arasında Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Jeoloji Mühendisi olarak çalıştı. 2013'ten beri Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Yüksek Jeoloji Mühendisi olarak görevine devam eden Atmaca 2017 yılının ilk aylarında Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görevlendirilmişti.

İHA

Son Güncelleme: 12.01.2018 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.