Sudan sonra LPG’ye de indirim

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, her zaman olduğu gibi Oğuzlar halkının yanında olmaya devam edeceklerini ve sudan sonra LPG’de de indirim yaptıklarını söyledi.

16 Ocak 2017 Pazartesi 15:55
Sudan sonra LPG’ye de indirim

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş,  her zaman olduğu gibi Oğuzlar halkının yanında olmaya devam edeceklerini ve sudan sonra LPG’de de indirim yaptıklarını söyledi.


Kaliteyi ucuza sattıklarını söyleyen Ateş;  “Geçen hafta en son LPG fiyatlarına gelen 4 kuruş zamdan sonra pompa fiyatları illere göre değişmiş olup ülke genelinde, ilimiz ve ilçelerinde oto gazın litre fiyatı 3,10 TL ile 2,80 TL arasında değişmektedir. Biz ise ilçemizde oto gaz fiyatlarını 2,71 TL’ye çektik. İlçemizde tek petrol istasyonu mevcut olup işletmesi belediyemiz tarafından yapılmaktadır.  Bayi karından fedakarlık yaparak halka yansıtıldığını söyleyen Ateş; halkımızdan alıp tekrar halkımıza veriyoruz. Bu istasyondan sadece Oğuzlar halkı değil, İskilip, Dodurga, Laçin ilçelerine bağlı ilçemize yakın köylerde ikamet eden hemşerilerimizde yararlanmaktadır.


LPG fiyatlarında yapmış olduğumuz indirimden ilçe halkının memnun olduğunu belirten ATEŞ; Bir nebze de olsa halkımızın ekonomik sıkıntılarına karşılık elinden tutabilmişsek ne mutlu bize. Halkımıza vermiş olduğumuz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğu içinde olduğunu belirterek Oğuzlar halkı her şeyin en iyisine layık hayırlı olsun.’’ Dedi.


Son Güncelleme: 16.01.2017 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.