Sungurlu Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Dondurucu soğuklarda aç kalan sokak hayvanlarını Sungurlu Belediyesi unutmadı.

25 Ocak 2016 Pazartesi 15:33
Sungurlu Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Dondurucu soğuklarda aç kalan sokak hayvanlarını Sungurlu Belediyesi unutmadı. Zabıta ekipleri sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlar için kentin farklı noktalarına ekmek gibi yiyecekler bırakarak onları hayatta tutuyor. 

Sungurlu Belediyesi ekipleri, dondurucu soğukta açlıkla mücadele eden can dostlarını hayatta tutmak için alarmda. Zabıta ekipleri, kar yağışı ve dondurucu soğukların kendini göstermesiyle birlikte sokakta kalan hayvanlara farklı bölgelerde gıda desteği veriyor. Ekipler öncelikle ilçede çeşitli bölgelere hayvanlar bayat ekmek bıraktı.

Zabıta ekipleri, vatandaşlardan evlerinin camlarının veya kapılarının önüne yatay şekilde kesilmiş pet şişelerin içine ekmek, tahıl gibi yiyecekler bırakmalarını istedi. Ekipler, ayrıca kapının önüne hayvanların barınmaları için bırakılacak bir kutunun can kurtaracağına dikkat çekti.

İHA


Son Güncelleme: 25.01.2016 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.