Sungurlu çiçeklere benziyor

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner yeşil bir Sungurlu oluşturmak için kolları sıvadı.

22 Nisan 2014 Salı 18:08
 Sungurlu çiçeklere benziyor


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner yeşil bir Sungurlu oluşturmak için kolları sıvadı. 

Sungurlu’ya yeşil imajını yeniden kazandırmak istediğini söyleyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçede bulunan ana arterler üzerindeki orta refüjler dahil tüm ilçede yeşillendirme çalışmalarına büyük bir önem verdiklerini dile getirdi.

Ankara-Samsun karayolu Ocaklı Kavşağı’dan, Sungurlu Giyim Sanayi (SGS)’ye kadar orta refüjde yeşillendirme çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Şahiner, “Buralarda yeşillendirme çalışmaları, toprak tesviye, çim ekme, budama, biçme ve sulama işlerinin yapıldığını belirtti.

Sungurlu’ya gelen misafirlerimiz Sungurlu’daki değişimi giriş yolundan hissedecek diyen başkan Şahiner, “Halkımızın yıllardır özlemini duyduğu yeşil bir Sungurlu için yeşillendirme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Vatandaşlara, en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız başladı. Belediye olarak yapacağımız çalışmalarla Sungurlumuzun yeşil bir kent olma özlemini gidermiş olacağız” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 22.04.2014 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.