Sungurlu Gazetesi, günlük yayına geçti

Çorum'un Sungurlu ilçesinde haftalık çıkan Sungurlu Gazetesi, yayın hayatına bugünden itibaren günlük olarak devam edecek.

05 Mayıs 2017 Cuma 12:04
Sungurlu Gazetesi, günlük yayına geçti

Çorum'un Sungurlu ilçesinde haftalık çıkan Sungurlu Gazetesi, yayın hayatına bugünden itibaren günlük olarak devam edecek.


Sungurlu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Behiç Akkaş, haftalık olarak yayınlanan ve 21 Aralık 2016 tarihinde devraldıkları gazetenin bugünden itibaren günlük olarak yayın hayatına devam edeceğini söyledi. 

Gazetenin günlük olarak yayın hayatına devam etme kararında ilçenin yoğun gündeminin ve okurların yoğun talebinin etkili olduğunu vurgulayan Akkaş, Sungurlu’nun gündeminin haftalık bir gazeteye göre daha hızlı değiştiğini kaydetti. 

Doğru, tarafsız ve cesur habercilik ilkesiyle yola çıktıklarını anlatan Akkaş, “İlçe halkımızın bize duyduğu güven ve destek ile 9 ayı geride bıraktık. Bu süreçte kurduğumuz güçlü kadro ve yenilediğimiz modern ofisimiz ile güzel haberlere imza attık. Sungurlu Gazetesi ilçenin gündemini belirleyen bir gazete oldu.

Ancak farkında olduğumuz ve üzerinde çalıştığımız en önemli konu haftalık bir gazetenin hızlı değişen ilçe gündemine göre geride kalmasıydı. Okurlarımızın da günlük gazete konusundaki yoğun talebi ve teşviki ile yayın hayatımıza günlük olarak devam etme kararı aldık” dedi.
Sungurlu halkının ilçenin gerçek sorunları ile ilgili önemli haberleri her zamanki gibi Sungurlu Gazetesi’nden takip edeceğini dile getiren Akkaş, günlük gazete ile artık haberlerin zamanında okurla buluşacağını ifade etti. 

Behiç Akkaş, “Bugünden itibaren her gün beraberiz. Sungurlumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Allah utandırmasın.” dedi.




Son Güncelleme: 05.05.2017 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165