Sungurlu Gazetesi'ni Behiç Akkaş devraldı

Mustafa İpek’in imtiyaz sahibi olduğu Sungurlu Gazetesi’ni, 2013 – 2014 yılı Kurumlar Vergisi rekortmeni Sungurlu Birlik Nak. Gıda Yem. Özel Güv. Kor. Hizm. Teks. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. adına Behiç Akkaş devraldı.

21 Aralık 2016 Çarşamba 12:15
 Sungurlu Gazetesi'ni Behiç Akkaş devraldı


Mustafa İpek’in imtiyaz sahibi olduğu Sungurlu Gazetesi’ni, 2013 – 2014 yılı Kurumlar Vergisi rekortmeni Sungurlu Birlik Nak. Gıda Yem. Özel Güv. Kor. Hizm. Teks. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. adına Behiç Akkaş devraldı.


Sungurlu Gazetesi imtiyaz sahibi Behiç Akkaş, ilçede 4 aydır haftalık olarak yayın yapan Sungurlu Gazetesi’ni devralarak basın camiasına yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini söyledi.


‘Sungurlu’nun güçlü sesi’ olarak yayın hayatını sürdüren ilçenin tek radyosu Radyo SRT FM’in (Sungurlu Radyo Televizyonu) yanı sıra çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Sungurlu Birlik Ltd. Şti. bünyesine kattığı Sungurlu Gazetesi ile basın sektöründe güçlenerek emin adımlarla ilerliyor.


“HALKIN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRECEĞİZ”


Sungurlu Gazetesi olarak ilkeli yayın hayatından hiçbir zaman ödün vermeyeceklerini vurgulayan Behiç Akkaş, “Doğru ve objektif bir haber politikasıyla Sungurlu halkına kaliteli bir yayın hizmeti vermek için yola çıktık. Şimdiden destek verecek olan tüm Sungurlu halkına teşekkür ediyorum. Halkın sorunlarını gündeme getirip çözüm için yetkili mercileri uyaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.


“HERKESİN GAZETESİ OLACAĞIZ”


İlçenin önemli eksiklerini gündeme getirerek yayın hayatına devam edeceklerini dile getiren Akkaş, “Sungurlu halkına her zaman doğru haber vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sungurlu’nun tarihi, ekonomik şartları, ilçede yaşayan insanların hayat tarzlarından birçok kesiti gazetemizde barındıracağız. Milli ve manevi değerlerden harmanlanarak hazırlayacağımız gazetemizi değerli Sungurlu halkına ulaştırarak bu mutluluğu yaşayacağız. Hedefimiz herkesin gazetesi olmaktır. Gazetemizde herkesin fikrini ve düşüncesini ifade edebileceği bir platform oluşturacağız.” ifadelerine yer verdi.


“SUNGURLU’NUN GÖZÜ, KULAĞI, SESİ OLACAĞIZ”


Behiç Akkaş, “Haksızlığa uğrayanların, ezilenlerin, yetkililere sesini duyuramayanların kısacası Sungurlu halkının her zaman gözü, kulağı, sesi olacağız. Yayın politikamızı manevi ve milli değerler üzerine yürüterek, milletin birliği, Bayrağın ifade ettiği değerler, vatanın bütünlüğü ve devletin bölünmezliği bizim için en kutsal değerlerdir. Bu değerlere saldıranlarda karşılarında ilk önce bizi bulacaklardır.” dedi.


“UZUN SÜRE BİRLİKTE OLACAĞIZ”


Sungurlu halkı ile birlikteliğin uzun yıllar süreceğine inandığını vurgulayan Behiç Akkaş, “Yayın hayatı boyunca yayın çizgisinden asla ödün vermeyeceğiz. Bizlerin yanında olacağına ve emeklerimize sahip çıkacağına inandığımız Sungurlu halkına şimdiden teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 


Son Güncelleme: 21.12.2016 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.