Sungurlu MYO'da “Üniversitede Yaşam” konferansı

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunda “Üniversitede Yaşam” konulu konferans düzenlendi.

26 Ekim 2016 Çarşamba 22:52
 Sungurlu MYO'da “Üniversitede Yaşam” konferansı


Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunda “Üniversitede Yaşam” konulu konferans düzenlendi. Konferansı Kırıkkale Üniversitesi 2013-2015 Dönemi Öğrenci Konseyi Başkanı Baybarshan Ali Kazancı verdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansa Kırıkkale Üniversitesi Engelli Birim Sorumlusu Resul PARTİCİ ve Kırıkkale Üniversitesi Basketbol Takımı Antrenörü Hasan Darama da katıldı. 

Konferansta Baybarshan Ali Kazancı, Üniversitede öğrencisi olarak yapılabilecek etkinlikler, sosyal aktiviteler, uluslararası öğrenci kongreleri düzenlenmesi ve üniversite öğrencisi olarak sosyal yaşama katılımının önemi konularında Kırıkkale Üniversitesi örneği üzerinden bilgilendirme yaptı. Konferansta aynı zamanda fikir üretmenin, yeniliğin, hedef belirlemenin, karar almanın ve uygulamanın kişisel gelişim açısından da ne denli gerekli olduğu paylaşıldı.

Kırıkkale Üniversitesi öğrenci topluluklarının birlikte gerçekleştirmiş olduğu sosyal etkinlik ve konferans örneklerinin paylaşıldığı program sonunda ayrıca katılımcı öğrencilere Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Genç Kalemler” adlı dergi ve öğrenci kongresi kitapçığı hediye olarak dağıtıldı. 
Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin büyük ilgi ile dinlediği konferans sonunda Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif tarafından Baybarshan Ali Kazancı’ya teşekkür belgesi takdim edildi.



Son Güncelleme: 26.10.2016 22:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.