‘Sungurlu sadece Belediyeden oluşmuyor’

Ak Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Sungurlu’ya hizmet için Ak Parti ailesi olarak çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirterek, Sungurlu’nun sadece Belediyeden oluşmadığını söyledi.

05 Mart 2017 Pazar 13:07
‘Sungurlu sadece Belediyeden oluşmuyor’

Ak Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Sungurlu’ya hizmet için Ak Parti ailesi olarak çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirterek, Sungurlu’nun sadece Belediyeden oluşmadığını söyledi.


Ak Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan yaptığı açıklamada, “Ak Parti ailesi olarak koordineli bir şekilde ilçemize hizmet için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlçemiz Çorum’un en büyük ilçesi olması nedeniyle ilk ilçe hastanesi, Türkiye’deki birçok İl ve ilçe merkezinden önce doğalgaz, Toki Toplu konutları, Adalet Sarayı, Gençlik Merkezi, Fen Lisesi, bölünmüş yol hizmeti vb. daha sayamadığımız hizmetleri öncelikle almıştır” dedi. Özkan, açıklamasında şunları ifade etti:

“Toplu Konut İdaremizin Sungurlu’ya yapmış olduğu 432 konut yanında, Ticaret Merkezi, Sağlık ocağı ve içinde caminin de olacağı 3. Etap 120 konut ihalemizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sungurlu Barajımızın ihalesi yasal nedenlerden dolayı uzamış olup Önümüzdeki günlerde sözleşmeye bağlanacaktır. Cezaevi projesinde yer olarak Çiftlik köyü mevki belirlenmiş çalışmalar devam etmektedir. Sungurlu ilçe merkezimizin şehir estetiğine göre yeniden dizayn edecek ilçe merkezi dereleri ıslah projemiz 2017 yılı yatırım programına teklif edilmiştir. Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Kampüsü, 300 Öğrenci kapasiteli Yüksek Öğrenim Yurdu ve Şehir Stadyumumuzun yapımı halen devam etmektedir. Otoyol bağlantımız ilçe merkezimize 2,5 km olarak belirlenmiş ve Çorum Merkezle birlikte 4 ilçemize bağlantısı olacak otoyolun en kısa mesafede ulaşacağı ilçe Sungurludur. Hızlı tren istasyonumuzda proje çalışması kapsamında olup istasyon hastane karşısında belirlenmiş ve çalışmalar devam etmektedir. Bunun yanında içme suyu, yol, sulama ve taşkın koruma projeleri ile köylerimize ait birçok hizmet 2017 yılında da hızla yapılmaya devam etmektedir. 

Bu hizmetlerin tamamı Ak Parti ailesinin koordineli çalışmasının bir ürünüdür. Bazı Hizmetleri kendi çalışması gibi göstererek kamuoyuna yanlış bilgilendirme emellerine ulaşamayan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner son olarak Çorum’a verilen 1.300 kişilik TYP istihdamı ile ilgili kendisince bir algı oluşturma çabasına girmiştir. Belediye Başkanı olarak göreve başladığında ilk icraatı ihtiyacı olmadığı gerekçesi ile onlarca işçinin işine son vermek olan Şahiner şimdi de hak ve adaletten bahsederek mağdur ettiği aileleri unutmuş, işçi ihtiyacı olduğunu, bunu da kendini Sungurlu Sevdalısı biri olarak ifade etmektedir. Sungurlu sevdası, onlarca aileyi işsiz bırakarak mağdur etmek değildir. Ayrıca Sungurlu sadece Belediyeden oluşmamaktadır. İlçe Özel İdaresinden Müftülüğe, Hastaneden, Kaymakamlığa, gençlik merkezinden Okullara kadar birçok resmi kurumdan oluşmaktadır ki buralarda ihtiyaçları oranında Toplum Yararına Çalışmadan (TYP) faydalanmaktadır.”

 

Son Güncelleme: 05.03.2017 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.