Sungurlu TSM İlçe halkını bilgilendiriyor

Sungurlu Toplum Sağlığı Merkezi İlçede koruyucu sağlık hizmetleri konusundaki çalışmalarını devam ettiriyor.

21 Mart 2017 Salı 15:05
Sungurlu TSM İlçe halkını bilgilendiriyor

Sungurlu Toplum Sağlığı Merkezi İlçede koruyucu sağlık hizmetleri konusundaki çalışmalarını devam ettiriyor.

Toplum Sağlığı Merkezinde görevli sağlık çalışanları Perşembe pazarında tuzun sağlıklı kullanımı ve böbrek hastalıkları gibi konularda vatandaşa bilgiler verdiler. Kanser ve yaşlılıkla ilgili broşürler dağıtarak daha bilinçli bir toplum için çalışmalarını sürdürdüler.

Yaptıkları hizmetlerin bunlarla sınırlı olmadığını ifade eden toplum sağlığı merkezi yetkilileri, Arifegazili köyünde köy halkına özellikle Kolon (Bağırsak) Kanseri, Kene ile mücadele ve keneden korunma yolları hakkında eğitimler verdiler.

Gerçekleştirilen eğitimlerin son derece verimli olduğunu ifade eden toplum sağlığı merkezi yetkilileri, "Bugüne kadar hedeflerimizin üzerinde vatandaşı bilgilendirdik. İlçe halkı özellikle kanser konusunda daha bilinçli bir toplum haline geldi. Eğitim ve köy ziyaretlerimiz aralıksız devam edecektir" dediler.

İHA
 

Son Güncelleme: 31.07.2018 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.