Sungurlu ve Kargı’dan haberler

Çorum’un Kargı İlçesi'nde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan ‘Hijyen Eğitimi’...

24 Nisan 2014 Perşembe 18:46
 Sungurlu ve Kargı’dan haberler


KARGI’DA 417 KİŞİ HİJYEN EĞİTİMİ ALDI

Çorum’un Kargı İlçesi'nde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan ‘Hijyen Eğitimi’ kursu tamamlandı. 

Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren, güzellik ve saç bakım pazarlama ve perakende yiyecek ve içecek ve gıda teknolojisi hizmetlerinde çalışanların hijyen eğitimi alması zorunluluğunu getiren yönetmelik nedeniyle Kargı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından kurs açıldı.

Kargı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ‘Yürürlüğe giren güzellik ve saç bakım pazarlama ve perakende yiyecek ve içecek ve gıda teknolojisi hizmetlerinde çalışanların, işyeri sahipleri, işletenleri ve çalışanların hijyen eğitimini alması zorunlu hale getirilmiştir. Müdürlüğümüzce 15 ayrı meslek alanında açılan kurslara toplamda 417 kursiyer katılarak, ‘Hijyen Eğitimi Kurs Bitirme Belgesi’ almaya hak kazanmıştır’ denildi.

Açıklamada, her meslek alanı için yeterli talebin olması halinde kursların yeniden açılabileceği belirtildi.

SUNGURLU’DA ‘HANGİSİ BABASI’ ADLI TİYATRO GÖSTERİSİ SAHNELENDİ

Çorum’un Sungurlu ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Hangisi Babası’ adlı tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı. 

Özel İdare Konferans Salonu’nda düzenlenen tiyatro gösterisini İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş izledi.

2 perde halinde gösterilen komedi tarzı tiyatro gösterisinin yönetmenliğini Hakan Topallı yaparken, oyuncuların sergilediği performans izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

SUNGURLU’DA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Çorum’un Sungurlu Kaymakamlığı tarafından Spor Şenliği projesi kapsamında düzenlenen minikler ve küçükler futbol turnuvası sonuçlandı. 

Özgür Halı Sahada düzenlenen, 5 minikler ve 8 küçükler kategorisinde olmak üzere toplam 13 okulun katıldığı turnuvada teknik komite Beden Eğitimi Öğretmenleri Oğuz Kızıklı, Tekin Tunç, Atila Arslan ve Ahmet İçtüzer’den oluştu.
Turnuva da minik erkekler kategorisinde birinci İsmetpaşa İlkokulu olurken, ikinci Habib Güleser Öztaş İlkokulu, üçüncü Şehit Mahmut Peşmen İlkokulu, dördüncü Cumhuriyet İlkokulu ve beşinci Sunguralp İlkokulu oldu.

Küçük Erkekler kategorisinde ise Fatih Ortaokulu birinci olurken, Hürriyet Ortaokulu ikinci, Şehit Mahmut Peşmen Ortaokulu üçüncü ve Dr. Sedat-Dr. Melahat Baran Ortaokulu dördüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren okullara kupaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun tarafından verildi.





İHA

Son Güncelleme: 24.04.2014 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.