Sungurlu Ziraat Odası’nda istifa

Çorum’un Sungurlu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri fikir anlaşmazlığı nedeniyle görevlerinden istifa ettiler.

02 Şubat 2017 Perşembe 19:17
Sungurlu Ziraat Odası’nda istifa

Çorum’un Sungurlu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri fikir anlaşmazlığı nedeniyle görevlerinden istifa ettiler. 

İstifa eden Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri istifa dilekçelerini Ziraat Odasına giderek elden teslim ettiler. Meslektaşlarıyla bir araya geldikleri bir işyerinde basın açıklaması yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürbüz, “2015 Şubat ayında yapılan değişiklikle göreve geldiğimiz günden beri ne üreticimiz ne de çiftçimiz için hiçbir hizmet yapamadık.

Buna bir örnek verecek olursak 2015 seçimleri öncesinde seçim propagandası olarak Ziraat Odası bünyesine birer adet greyder ve kepçe alıp çiftçilerimizin hizmetine sunacağımızın sözünü vermiştik, olmadı. Seyyar selektör projesinin sözünü vermiştik bunu da başaramadık. Bizler ''Sevgili Peygamberimizin de dediği gibi birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” sözüne istinaden ılımlı politika izleyerek sayın başkanın yanında yer aldıkça ‘benim aldığım kararlara itiraz etmeyeceksiniz’ söylemleriyle karşılaştık. Dolayısı ile üzülerek söylüyorum çiftçimize vermiş olduğumuz sözleri bu nedenlerden dolayı yerine getiremediğimiz için istifa ediyoruz.” dedi.

Ziraat Odası Yönetim Kurulundan İstifa Eden Meclis Üyeleri; Meclis Başkanı Mustafa Kürbüz, Meclis Başkan Yardımcısı Hacı Beşirik, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Sarısülük, Hamza İnaltun, Sami Çoksezgin, Mehmet Türkben, Muhasip Üye Bekir Pekiz, Katip Üye Nadir Çetmioğlu.

İHA


Son Güncelleme: 02.02.2017 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.