Sungurlu'da 'Demokrasi Yürüyüşü' Düzenlendi

Sungurlu Kaymakamlığı, darbe girişimine karşı demokrasiye sahip çıkma yürüyüşü düzenledi. 7'den 70'e ellerinde Türk Bayraklarıyla yürüyüşe katılan binlerce Sungurlulu darbe girişimini protesto etti.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 19:58
Sungurlu'da 'Demokrasi Yürüyüşü' Düzenlendi

Sungurlu Kaymakamlığı, darbe girişimine karşı demokrasiye sahip çıkma yürüyüşü düzenledi. 7'den 70'e ellerinde Türk Bayraklarıyla yürüyüşe katılan binlerce Sungurlulu darbe girişimini protesto etti. 

112 önünden başlayan yürüyüş, Atatürk Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasıyla sona erdi. Yürüyüşe Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sirkeci, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, tüm kamu kurum ve kuruşları, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve binlerce vatandaş katıldı.

Atatürk Meydanında düzenlenen törende darbe girişiminde hayatını kaybedenler için dua edildi. Kaymakam Mitat Gözen yaptığı basın açıklamasında darbe girişimini nefretle kınadı.

Her düşünceden vatan evlatları olarak, demokrasimizi yıkmaya vatanımızı ve milletimizi bölmeye yönelik, 15 Temmuz günü gerçekleşen hain darbe girişimi, faillerini ve destekçilerini lanetlemek ve bu girişimler kapsamında karşısında farklılıklarımızı bir kenara bırakıp, vatan ortak paydasında, omuz omuza karşı duracağımızı bir kez daha ilan etmek üzere yürüyüşümüzü gerçekleştirdik diyen Kaymakam Gözen, Bu birlik ve kenetlenme, dün olduğu gibi bugün de devletimiz ve milletimiz üzerinde çirkin emelleri onlara ve onların yerli işbirlikçisi hainlere verilecek en etkili cevaptır." dedi.

Hainleri ve Destekçilerini Lanetliyoruz

Kamu kurumlarımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve aziz milletimizle, hep birlikte en güçlü şekilde, demokrasimiz ve devletimize kastetmeye kalkan hainleri ve destekçilerini lanetliyoruz. Bu hain örgütlenmenin tüm mensupları ve destekçilerinin bir an evvel hukuk karşısında en ağır cezaları almasını bekliyoruz.

Bu vesileyle bu hain kalkışmaya karşı dururken şehit olan vatan evlatlarına rahmet, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifalar diliyor, onları şükranla yad ediyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Devletimizi ilelebet payidar, milletimizi bahtiyar kılsın.

İHA


Son Güncelleme: 20.07.2016 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.