Sungurlu'da FETÖ operasyonları

Çorum'un Sungurlu ilçesinde özel öğrenci yurduna FETÖ soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 17:30
Sungurlu'da FETÖ operasyonları

Çorum'un Sungurlu ilçesinde özel öğrenci yurduna FETÖ soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Aramalarda bilgisayarlara, hard disklere ve muhasebe kayıtlarına el kondu. 

Edinilen bilgiye göre, Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde Sungurlu Fevzipaşa Mahallesi'nde Fotoğrafçılar Arastasındaki Özel Seva Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurduna geldi. Kilitli yurdun kapılarını çilingir yardımıyla açan ekipler, daha sonra yurt binasında arama yaptı. Ekipler, öğrenci yurdundaki bilgisayar ve hard disklere, yurt yönetiminin odasındaki dizüstü bilgisayar ile evraklara da el koydu. 

Yönetim odasındaki 2 çelik kasayı fark eden ekipler, çilingir yardımıyla çelik kasaları açtırdı. Kasaların boş olması üzerine ekipler yurttan ayrıldı.

ÖZEL OKULA FETÖ ARAMASI

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki özel bir okula FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda bilgisayarlara ve hard disklere el kondu. 

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda, sabah saatlerinde Sungurlu-Çorum karayolu üzerinde bulunan Özel Sunguralp Kolejine geldi. Yönetim odası ve okulda arama yapan KOM ekipleri, bilgisayarlara ve hard disklere el koydu. Özel okulda saatlerce arama yapan ekipler, daha sonra okuldan ayrıldı.


İHA

Son Güncelleme: 27.07.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.