Sungurlu’da filmi çekilecek

Yönetmenler Türk Sinema tarihinin unutulmaz komedi ustası Kemal Sunal’ın yeğeni Halit Sunal ve Bircan Kerem, Sungurlu’da televizyon filmi çekmeyi planlıyor.

11 Ocak 2017 Çarşamba 19:48
 Sungurlu’da filmi çekilecek


Yönetmenler Türk Sinema tarihinin unutulmaz komedi ustası Kemal Sunal’ın yeğeni Halit Sunal ve Bircan Kerem, Sungurlu’da televizyon filmi çekmeyi planlıyor.


Senarist ve yönetmen Bircan Kerem, Sungurlu’da yönetmen Halit Sunal ile birlikte bir televizyon filmi çekmeyi düşündüklerini belirtti. 35 yıldır sinema sektöründe olduğunu anlatan Kerem, Yeşilçam ve çeşitli dizilerde rol aldığını ifade etti. Ezel, Deli Yürek ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol aldığını ve çok sayıda film ve belgesele imza attığını anlatan Kerem, bazı filmlerinin de festivallerde ödül aldığını aktardı.  


Sungurlu’nun Çorum’un en büyük ve en güzel ilçesi olduğunu belirten Kerem, “Sungurlu’da dram türünde bir televizyon filmi çekmek istiyoruz. İlçenin tarihi, kültürü ve sosyal yaşamını anlatacak filmle ilçenin tanıtımına katkı sağılacağımıza inanıyorum.


Yeşilçam başta olmak üzere sinema da tanınmış oyuncuların rol alacağı film için kuracağımız plato ile başka yapımcılara da öncülük edeceğiz. Filmin galasını ilçede yapacağız bu sayede ilçenin tanıtımı da yapılmış olacak.” dedi.


Sungurlulu Sinan Erayhan’ın daveti üzerine ilçeye geldiklerini belirten Bircan Kerem, film projesi için ilçede görüşmeler yaptıklarını söyledi.


Yeşilçam’ın mutfağında yetişmiş oyuncular olduklarını ifade eden Bircan Kerem, ailece izlenen Türk kültür ve aile yapısına uygun film ve belgesellere imza attıklarını vurguladı.


Proje için etüt çalışması yaptıklarını anlatan Kerem, “Sungurlu’da film projemizi hayata geçirmemiz için siyasetçiler ve işadamlarının desteğine ihtiyacımız var. Bu projeye tüm ilçenin sahip çıkması gerek.” dedi.


 

Son Güncelleme: 11.01.2017 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurbey 2017-01-12 00:11:06

Harika, herkesin destek vermesi gerek. Leblebi Tozu, Çam Yarması filmleri Çorum'u çok güzel tanıtmıştı, bu film projesi de ilimiz ve ilçemiz adına fevkalade, umarım proje bölgemizi daha da reklam bakımından ileriye taşır.