Sungurlu'da ilk iftar açıldı

Sungurlu'da, yoksul ve evlerine yetişemeyen vatandaşlar, ilk iftarlarını belediyenin kurduğu iftar çadırında açtı.

28 Mayıs 2017 Pazar 21:23
Sungurlu'da ilk iftar açıldı

Sungurlu'da, yoksul ve evlerine yetişemeyen vatandaşlar, ilk iftarlarını belediyenin kurduğu iftar çadırında açtı.

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının ilk iftarı bugün yapıldı. Sungurlulular, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının ilk iftarını, Sungurlu Belediyesinin Ramazan ayı dolayısıyla Atatürk Meydanı’nda kurduğu iftar çadırında açtı. 

Sungurlu Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz da iftar çadırı alanına gelerek ezanı bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ezan saatine kadar vatandaşlarla sohbet edip onları selamlayan Yılmaz, daha sonra yemek dağıtımında bulundu. 

Ramazan ayının ilk iftarını açan vatandaşlar, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın tüm Müslüman alemine hayırlı olması temennisinde bulundu.

İftar çadırını gezen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'de, "İnşallah bir ay boyunca ramazanımızı bu güzelliklerle yaşayacağız. Allah'ım şimdiden yapmış olduğumuz ibadetleri, tutmuş olduğumuz oruçları, duaları kabullerin en güzeli ile kabul eylesin" dedi.


Son Güncelleme: 29.05.2017 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.