Sungurlu’da kış hazırlığı

Sungurlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir merkezindeki ve Ankara Samsun asfaltı üzerinde bulunan...

19 Kasım 2014 Çarşamba 12:33
 Sungurlu’da kış hazırlığı


Sungurlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir merkezindeki ve Ankara Samsun asfaltı üzerinde bulunan ağaçların bakım ve budama çalışmalarına başladı. 

Kış aylarının başlaması ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde ağaç budama çalışmaları devam ediyor. Şehrin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde, sokak, refüj ve parklarda kısacası belediyenin sorumluluğunda olan tüm alanlarda budama faaliyetlerine titizlikle devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri süratle işlerini sürdürüyor.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Ağaç budama işlemleri ile elektrik ve iletişim hatlarının ağaç dallarından kaynaklı tehlike oluşturması önleniyor. Görüşü engelleyen yerlerdeki budama işlemleri oluşabilecek kaza riskini en aza indirmiş olurken bir taraftan da yollar üzerine eğilmiş dallarda bu arada göz estetiğine uygun bir şekilde budanarak şehrin genel görüntüsü daha güzel hale getiriliyor. Ayrıca aşırı sıklaşan dallar da ağaçların nefes almasını ve düzgün gelişmesini engelliyordu. Budanan ağaçlardan elde edilen odunların ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 19.11.2014 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.