Sungurlu'da öğrenci yurtları denetlendi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren öğrenci yurtları denetlendi.

01 Aralık 2016 Perşembe 18:36
Sungurlu'da öğrenci yurtları denetlendi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren öğrenci yurtları denetlendi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Yılmaz Karaalp, Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Çoban, İlgili bölüm Şefi Ahmet Can, Sungurlu İtfaiye Müdürlüğünden İtfaiye amiri Erdal Keçeli ilçede faaliyet gösteren resmi ve özel yurtları denetlediler.

Denetimlerde yurtların genel kullanım şartlarını, yurt binalarında yangın önleme ve söndürme tedbirlerini, yangının ısı, duman, zehirleyici gaz, boğucu gaz ve panik nedeni ile oluşan can güvenliğine yönelik tehlikeleri en aza indirmek için alınan önemleri kontrol ettiler.

Yurt denetimlerinin bundan sonrada belli aralıklarla devam edeceğini, yurtta kalan öğrencilere daha iyi hizmet verilebilmesi için gerekli çabaların harcandığını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Yılmaz Karaalp, "Öğrencilerimiz bizim için her şeyden değerlidir. Onlar bizlere ailelerinin emanetidir. Bu nedenle bizlerde öğrencilerimize daha yüksek standartlarda hizmet verilebilmek için yurtların denetimini düzenli olarak yapacağız. Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve temiz ortamlarda barınmaları bizim en önemli gayemizdir. Öğrencilerimizin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. "dedi.

İHA

Son Güncelleme: 01.12.2016 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.