Sungurlu’da silindir kabini yapıldı

Sungurlu Belediyesi kendi bünyesinde bulunan ekipman ve elemanla silindir kabini yaptı.

04 Şubat 2015 Çarşamba 16:49
 Sungurlu’da silindir kabini yapıldı


Sungurlu Belediyesi kendi bünyesinde bulunan ekipman ve elemanla silindir kabini yaptı. 

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllar kabinsiz olarak hizmet veren toprak silindirimizi kullanan şoför kardeşlerimiz rüzgar ve soğuktan etkilenerek sık sık hastalanıyordu. Yoğun çalışma tempomuzda hizmetlerimizin verimliliğini artırmanın yolu, personelimizin sağlıklı ve çalışma koşullarına bağlıdır. Bu düşünceyle silindir aracımıza kabin yaptırmak için piyasa araştırması yaptırdık ve en ucuz 7 bin lira fiyat verdiler. Belediyemizin imkanlarını daha tasarruflu kullanmak adına belediye bünyesinde çalışan mekanik, makine bakım onarım ve imalat sorumlusuna bu kabini kendi imkanlarımızla yapılması talimatını verdim" dedi.

Başkan Şahiner, "Sungurlu Belediyesi bünyesinde bulunan teknik personel tarafından 5 gün içinde güvenli ve kaliteli silindir kabini yapıldı. Ayrıca bizlerden yapımı için 7 bin lira istenen silindir kabinini KDV dahil bin 400 TL gibi bir rakama yapılarak tasarruf sağlanmış oldu" diye konuştu.

Şahiner, "Belediye olarak israfın önlenmesi ve yüksek maliyetin önüne geçilmesi için imkanlarımız ölçüsünde kendi ihtiyacımızı kendimiz yaparak Belediyemizin kasasından fazla para çıkmasına engel oluyoruz" dedi.





İHA

Son Güncelleme: 04.02.2015 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165