Sungurlu'da yol çalışması

Sungurlu Belediyesi uzun zamandır yapılmayan İstanbul ve Hal caddesinde yol ve yaya kaldırımı çalışması başlattı.

20 Mayıs 2016 Cuma 15:24
Sungurlu'da yol çalışması

Sungurlu Belediyesi uzun zamandır yapılmayan İstanbul ve Hal caddesinde yol ve yaya kaldırımı çalışması başlattı. 

Yapılan çalışmalar kapsamında Fen İşleri ekipleri İstanbul ve Hal caddesinde bulunan yolu ve yaya kaldırımlarını yenileyecek diyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, cadde esnaflarının talebi doğrultusunda, havalarında iyi olmasıyla birlikte çalışmalara başladıklarını kaydetti.

İlçenin en önemli noktalarından ve bu caddelerin Sungurlu’nun ticaret akışını sağladığını ve zamanla yıpranan yolda araçlar girdiği zaman kesinlikle zarar görüyor ve vatandaşlarımız yürümekte dahi zorlanıyordu diyen Başkan Şahiner, "Bu iki cadde 2016 yaz programımızda yer alan caddelerimizdendi. Cadde esnaflarımızdan gelen talep doğrultusunda program önceliğimi değiştirerek havalarında iyi olmasıyla birlikte çalışmalarımıza başladık. İnşallah en kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

Cadde esnafları ise yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Şahiner’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

İHA


Son Güncelleme: 20.05.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165