‘Sungurlu’nun çehresi değişecek’

Sungurlu Belediyesi tarafından yaz sezonunda Sungurlu' nun çehresini değiştirecek olan projenin ihalesi geçtiğimiz ay gerçekleştirildi.

05 Mayıs 2017 Cuma 19:27
 ‘Sungurlu’nun çehresi değişecek’

Sungurlu Belediyesi tarafından yaz sezonunda Sungurlu' nun çehresini değiştirecek olan projenin ihalesi geçtiğimiz ay gerçekleştirildi. 

Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu caddelerinde yapılacak değişimle Sungurlu şehir havasına bürünecek. 



BAŞTAN AŞAĞI YENİLİYORUZ

Şehir merkezi, kaldırımları yenilenerek, yeşil alan ve dekoratif aydınlatma çalışmalarıyla yepyeni bir kimlik kazanacak. Bu bölgenin yapılan düzenlemeler ile büyüyen Sungurlu' ya yakışır bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Şahiner; ''Alparslan Türkeş Caddesi ve Muhsin Yazıcıoğlu caddelerini (Taşköprü Kavşağı-Dispanser arası) baştan aşağı yeniliyoruz. Sungurlu'nun merkezi olan, ilçede yaşayan hemen herkesin uğrak yeri olan bu bölge, tamamen yeni bir görünüme kavuşacak. Burada yapılan çalışmalar tamamlandığında geniş kaldırımlarıyla, hem vatandaşlarımız hem de esnafımız çok rahat edecek. İnşallah en kısa sürede çarşı merkezimizi yenilerek Sungurlu halkının kullanımına sunacağız" dedi.



NE YAPIYORSAK SUNGURLU
HALKININ FERAHI İÇİN YAPIYORUZ


Kısa sürede başlayıp bitirmeyi planladığımız proje ile bu bölgemizde yaklaşık olarak 2250 metre bordür, 7.000 metrekare karo döşeyeceğiz diyen Şahiner, "Mevcut elektrik direkleri kaldırılarak yerine 5-7 metre boyunda çift konsollu ledli aleminyum aydınlatma direkleri koyacağız. Şekerbank önünde bulunan havuzu kaldırarak yerine yeni bir havuz ve oturma alanı inşa edeceğiz. Ne yapıyorsak Sungurlu halkının ferahı için yapıyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız ve yapacağımız projelerde her zaman önceliğimiz ''insan''dı. Sadece bir şeyleri yapmak için yapmıyor, insanlarımız buralardan faydalanabilir mi? Bunu düşünüyoruz. Yenilenen Sungurlu şimdiden hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.




Son Güncelleme: 05.05.2017 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sunguralp 2017-05-05 23:08:13

Kadir beyin güzel projeleri var. Eski stat yerini kent park da yapacak, ilçe geçiş yol üzerine Kırıkkale'deki Çitlekçi büyüklüğünde bir köylü pazar avm'si de yapacak.

Avatar
Hollanda'dan 2017-05-06 15:42:34

İnternette gördüm Sungurlu'yu şehir görüntüsüne kavuşturur bu proje, başarılar diliyorum belediye başkanına