Sungurlunun Huzurunu Destekleme Derneğine Taze Kan

Sungurlunun Huzurunu Destekleme Derneği 2016 yılına bünyesine yeni üyeler katarak hızlı bir giriş yaptı.

12 Şubat 2016 Cuma 15:30
 Sungurlunun Huzurunu Destekleme Derneğine Taze Kan

Sungurlunun Huzurunu Destekleme Derneği 2016 yılına bünyesine yeni üyeler katarak hızlı bir giriş yaptı. 

Sungurlunun Huzurunu Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Öztekin yaptığı açıklamada; “2016 yılında ilçemizden ayrılan ve adreslerinden ulaşamadığımız dernek üyelerinden birçoğunun ilişiklerini keserek derneğimize ilçemiz esnafından gönüllü, genç ve dinamik yeni üyelerin katılımı ile daha zinde bir ekip oluşturduk ve ilçemiz huzuru adına başarılı çalışmalar yapmaya hazırız, duyarlı halkımızın desteği ile daha güzel işler yapacağımızdan ümitliyim” dedi.

Yeni dernek üyelerine Üye Tanıtım Kartlarını teslim eden Başkan Salih Zeki Öztekin, Emniyete iki yeni motorsiklet alımı ve 10 Nisan Polis Haftasında yapılması planlanan etkinliklerin görüşüldüğü toplantıda üyelerin duyarlılıklarından ve çalışma azimlerinden memnuniyetini dile getirdi. Yeni hizmet binasının yatırım planına alınması konusunu da yakından takip ettiklerini ve siyasilerin desteklemesi gerektiğini beyan etti.

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç'da, “Derneğin yeni üyeler ile güçlenmesi ve özverili çalışmaları ile Sungurlu’da polis vatandaş daima el ele olmaya devam edecektir. Sungurlu’nun huzuru için yaptığımız çalışmalarda Derneğin destek ve katkılarını şükranla karşılıyor arkadaşlarım adına Başkan ve üyelere teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

İHA







Son Güncelleme: 12.02.2016 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165