Sungurlu'yu kısa süreliğine çocuklar yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Sungurlu’da öğrenciler kamu kurumlarını kısa süreliğine yönetti.

22 Nisan 2017 Cumartesi 18:08
 Sungurlu'yu kısa süreliğine çocuklar yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Sungurlu’da öğrenciler kamu kurumlarını kısa süreliğine yönetti.



Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün ilçedeki çeşitli okullarda eğitim gören öğrenciler Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığını, Garnizon Komutanlığını,  Cumhuriyet Başsavcılığını, Emniyet Müdürlüğünü ve Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.


Kaymakamlığı, İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Furkan Can, Eşme İlkokulu öğrencileri Eda Ayçicek ve Betül Ayçicek ziyaret etti. Kaymakam Mitat Gözen´in makamına sırasıyla oturan Furkan Can, Eda Ayçicek ve Betül Ayçicek, kısa süreliğine de olsa yapmak istedikleri projeler hakkında bilgi verdiler. Kaymakam Gözen, ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek, günün anısına çeşitli hediyeler verdi.



Garnizon Komutanlığı


Garnizon Komutanı Üsteğmen Osman Polat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını çocuklara bıraktı. Garnizon Komutanlığı için makam koltuğunu devralan İsmetpaşa İlkokulu öğrencileri Hatice Ebrar Softaoğlu, Çağan Özkanatoğlu ve Demirşeyh İlkokulu öğrencisi Cebrail Karayoluk, Üsteğmen Osman Polat´tan askere alma işlemleri hakkında bilgi aldı.



Belediye Başkanlığı


Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de makam koltuğunu Arifegazili İlkokulu 4. sınıfı öğrencisi Döne Sude Uzan´a devretti. 
23 Nisan Belediye Başkanı Döne Sude Uzan yaptığı açıklamada, “Bugün bu koltukta oturduğum için çok mutluyum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. 23 Nisan TBMM kurulduğu gündür. Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği bir gündür. Bu yüzden bayramımıza sahip çıkmamız gerekir. 23 Nisan her çocuk için önemlidir.” dedi.

Uzan, daha sonra koltuğu İsmetpaşa Ortaokulu öğrencilerinden Şule Saka ve Ömer Faruk Gümüşçü´ ye devretti. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, genç başkanların isteklerini dinledi.



Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı


Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Uğurer’in makamına  Fatih Ortaokulu öğrencileri Sude Yıldırım, Yusuf Utku Akbulut  ile birlikte Kavşut Şehit Kerem Berksiz ortaokulu  öğrencisi Kübra Altuntaş  oturdu. Öğrenciler kısa süreliğine de olsa bu makama oturmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler. 
Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Uğurer, ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.



Emniyet Müdürlüğü


Sungurlu Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan’ın makamına Mehmetçik İlkokulu öğrencileri Samet Mehmetcik, Sinem  Sarıtepeci, Fatma Nur Bulamaç ve Ömer Faruk Şakar ziyaret ettiler. Emniyet Müdürlüğü makamına oturan Samet Mehmetcik,  23 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan 23 Nisan kutlamalarında emniyet tedbirlerinin alınmasını istedi.




Millî Eğitim Müdürlüğü 


Millî Eğitim Müdürlüğünü  Dr. Sedat-Dr. Melahat Baran Ortaokulu öğrencisi Fatoş Özkoçak, Şehit Mahmut Peşmen İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sema Arpaz ve Mustafa Kemal İlkokulu öğrencisi Salih Bekleviş ziyaret etti. 
23 Nisan Milli Eğitim Müdürü Fatoş Özkoçak, "Bizlere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan eden ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ü minnet ve saygıyla anıyorum." dedi.


Son Güncelleme: 22.04.2017 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165