Sünnet Şöleni yarın

Çorum Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sünnet ve Dayanışma Şöleni...

15 Ağustos 2014 Cuma 18:14
 Sünnet Şöleni yarın


Çorum Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sünnet ve Dayanışma Şöleni, bugün saat 15.30’da Hürriyet Meydanı’nda başlayacak.


Kentli Servisi’ne kaydını yaptıran çocukların ve ailelerinin katılımıyla saat 15.30’da Belediye önünden başlayacak olan sünnet konvoyu Gazi Caddesi, Hamit Kaplan Caddesi, Fatih Caddesi, Akpınar Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Hıdırlık Caddesi, Tarım Caddesi, Ankara Yolu, Cengiz Topel Caddesi, Bahabey Caddesi’nden sonra tekrar Hürriyet Parkı’na gelecek. Saat 17.00’da Mehter gösterisi ve protokol konuşmaları ile başlayacak olan şölen çocuklar için animasyon gösterileri ile sona erecek. Çocuklar daha sonra belirlenecek olan polikliniklerde sünnet ettirilecek.


Belediye, tüm Çorum halkını sünnet şölenine davet etti. 




Son Güncelleme: 15.08.2014 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165