Talat’ı Vali ve Rektör karşıladı

Türkiye Gençlik Cemiyeti Çorum İl Başkanlığı ( TÜGEC) ve Hitit Üniversitesi öğrencileri tarafından Çorum’a...

20 Nisan 2014 Pazar 16:38
 Talat’ı Vali ve Rektör karşıladı


Türkiye Gençlik Cemiyeti Çorum İl Başkanlığı ( TÜGEC) ve Hitit Üniversitesi öğrencileri tarafından Çorum’a davet edilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Vali Sabri Başköy, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

21 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kıbrıs Sorunu konulu panele konuşmacı olarak katılacak olan KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve eşi Oya Talat, cumartesi akşamı karayolu ile Çorum’a geldi.

Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, Vali Yardımcısı Zürkanin Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan ve Hitit Üniversitesi öğrencileri tarafından karşılandı.






Son Güncelleme: 20.04.2014 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.