Taleplerini sıraladılar

Aktif Eğitimciler Sendikası Temsilcilik Başkanı Adem Yücel, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

03 Kasım 2015 Salı 14:29
Taleplerini sıraladılar

Aktif Eğitimciler Sendikası Temsilcilik Başkanı  Adem Yücel, seçim sonuçlarını değerlendirdi. 7 Haziran seçimlerinin devamı niteliğinde olan bir seçimin geride bırakıldığını belirten Yücel, “Halkımız yaşanan 5 aylık yönetim boşluğunun ardından yeniden sandık başına gitti ve tercihini yaptı. Her seçimde olduğu gibi 1 Kasım seçiminde de halkın verdiği mesajları iktidar ve muhalefetin iyi anlaması gerektiği kanaatindeyiz.
1 Kasım seçimlerinde sandıktan çıkan kararın, Türkiye için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”


Yücel, yaptığı açıklamada, kutuplaşmanın sona ermesi, kamu çalışanlarına fişleme iddialarının giderilmesi, istikrarın sağlanması, hukukun üstünlüğü ilkesinin tesis edilmesi, Türkiye ve milletin enerjisinin boşa harcanmaması, kamu çalışanlarının maddi zararlarının giderilmesi, toplumun tüm bireylerinin kuşatıcı bir dil kullanmasının gerekliliğine dikkat çekti.

 

 


Son Güncelleme: 03.11.2015 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AA 2015-11-03 14:46:09

vermeye gözün olsun almaya yüzün olsun

Avatar
yokheri 2015-11-03 15:11:14

zaten alacağınızı aldınız daha hangi yüzle konuşuyosunuz