Tanıtıma desteğe teşekkür

Çorum Tanıtım Günleri etkinliğinin üçüncü gününde, başta TBMM Başkanı Cemil Çiçek olmak üzere...

18 Kasım 2013 Pazartesi 17:00
 Tanıtıma desteğe teşekkür

Çorum Tanıtım Günleri etkinliğinin üçüncü gününde, başta TBMM Başkanı  Cemil Çiçek olmak üzere, birçok milletvekili ve siyasi parti temsilcisi ile bürokrasi çalışanları tarafından Çorum stantları ziyaret edildi.

TBMM Başkanı  Cemil Çiçek ile diğer protokol üyelerini fuar alanının girişinde karşılayan Vali Sabri Başköy, Çorum ürünlerinin sergilendiği stantların gezilmesi sırasında kendilerine eşlik ederek,  yöresel ürünler hakkında bilgi verdi.


Semah Gösterisi

“Dünya Medeniyetleri Başkenti Çorum Tanıtım Günleri” etkinliği kapsamında Kamber Özdemir tarafından seslendirilen Duaz İmam eşliğinde Pir Sultan Apdal Mamak Şubesi Otantik Semah Ekibi’nin sunduğu Semah Gösterisi, vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazandı.


Âşık Şahtuni, Gülsüm Kahraman ve Hüseyin Kağıt Konserleri

Âşık Şahtuni, Gülsüm Kahraman ve Hüseyin Kağıt’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserler ile çoşan hemşerilerimiz ve Ankaralıların halay neşesine Vali Sabri Başköy, Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ile diğer protokol üyeleri de eşlik etti.


Çorum Tanıtım Günlerine Katılanlara Plaket

“Dünya Medeniyetleri Başkenti Çorum Tanıtım Günleri” etkinliği kapsamında başta ilçe kaymakamlıkları ve belediyeler olmak üzere stant açan tüm firmalara Vali Sabri Başköy ve Çorum Dernekler Federasyonu Hayır Çağır tarafından plaket takdim edildi.

Çorum Tanıtım günlerinde açmış oldukları stantlar ile ilimiz tanıtımına yapmış olduğu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Vali Başköy, bundan sonraki tanıtım günlerinde de kendilerini beklediklerini ifade etti.

Hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Çorum Tanıtım Günleri yarın sona erecek.





Son Güncelleme: 18.11.2013 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.