Tarihe damga vuran liderleri anlattı

Türk Ocakları’nın düzenlediği ‘Liderlik Olgusu ve Türk Tarihindeki Yansımaları’ konulu sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

22 Kasım 2014 Cumartesi 11:06
 Tarihe damga vuran liderleri anlattı


Türk Ocakları’nın düzenlediği  ‘Liderlik Olgusu ve Türk Tarihindeki Yansımaları’ konulu sohbet toplantısı gerçekleştirildi.


Türk Ocağı Hars Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar’ın konuşmacı olarak katıldığı sohbet toplantısı geçtiğimiz cuma akşamı ocak merkezinde düzenlendi.


Sohbete Türk Ocakları Çorum şube yönetiminden ve üyelerinden akademisyen, öğretmen, iş adamı ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Türk Ocakları Çorum Şube başkanı Prof. Dr. Hilmi Demir, yaptığı açış konuşmasında, "Türk Ocakları’nın varoluşuna uygun olarak bu tür organizasyonları Çorum'da daha çok gerçekleştireceğiz. Çorum Türk Ocağı Gençlik Kollarını faaliyete geçirdik. Gençlik Kolları Başkanımız Yavuz Ünlü gençlerle ilgili faaliyetlerde bulunacaktır. Hars Heyeti Başkanımız Prof. Dr. İrfan Çağlar'a sunacağı sohbet için şimdiden teşekkür ederim." Dedi.


Prof. Dr. İrfan Çağlar ise, liderlik özelliğinden, lider olma şartlarından bahsettikten sonra Türk tarihindeki örnek liderlerden Oğuz Kağan, Mete Han, Kür Şad, Sultan Alparslan, Timur, Yıldırım Beyazıd, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim gibi tarihin lider şahsiyetlerini ve belirgin özelliklerini anlattı.




Son Güncelleme: 22.11.2014 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165